0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Het Feestteam

Biografie Het Feestteam

Het Feestteam is één van de bekendste feestact en wordt gevormd door Stan en Frank. Zij touren al sinds de eind jaren ’90 door Nederland met hun aanstekelijke manier van feest maken.

Ze zijn het duo met de meeste feesthits op hun naam en daar komen ieder jaar weer een aantal bij waaronder carnavalskrakers.
Niet voor niets hebben ze al diverse malen de award  ‘de beste feestact van Nederland’ gewonnen.

Feestzangers boeken tegen scherp gage

Het Feestteam is met regelmaat te zien op tv en te horen op alle grote radiostations van Nederland en België. Ook geniet het Feestteam landelijke bekendheid met optredens op het Museumplein tijdens Koninginnedag, in Amsterdam Arena, de Kuip, Gelredome, Ahoy.

Feest duo van Nederland

Bovendien worden zij met open armen ontvangen in Oostenrijk, Singapore en op Curaçao, waar zij ook het publiek vrolijk en blij maken met hun feestknallers.

Carnavalsartiesten boeken

Het Feestteam weet met hun feestmuziek het publiek te boeien: een ieder toont bij het beleven van de act een glimlacht op het gezicht, alle handen gaan in de lucht en in de feeststemming gaat iedereen mee.
De act is een en al positiviteit ten top zorgt voor een goede omzetverhogende sfeer.

Het Feestteam is dé feestact van Nederland en een echte partymaker!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Het Feestteam boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties