0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ed Nieman

Biografie Ed Nieman

Ed Nieman werd bekend met “Die Knapen”, samen met Gaston Starreveld, toen hij een megahit scoorde met “Leve de lol”. Ten onrechte werd en wordt dit nummer toegeschreven aan anderen, maar het is echt de hit van Ed Nieman en van niemand anders!

Hitsingle “leve de lol”

Na “Leve de lol” volgden nog vele hits, waarvan de bekendste misschien wel “Meid van de straat” is.

In het najaar van 2015 brengt Ed Nieman een nieuwe single uit. “Alles ging verloren”. Een gevoelig lied over een stukgelopen relatie.

Gezellige volkszanger

Ed Nieman is een rasartiest die het klappen van de zweep kent.
Als geen ander weet Ed het publiek te bespelen en er een leuk feest van te maken.

Meer volkse zangers zijn o.a.
Dirk Meeldijk
Django Wagner
Mannes
Rudy de Wit

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ed Nieman boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties