0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Wolter Kroes

Biografie Wolter Kroes

Persoonlijk, bevlogen en altijd werkend vanuit passie voor zijn vak.
“Ik zit niet in dit vak om bekend te zijn, ik zit in dit vak omdat ik mensen wil raken.”

Bekende zanger boeken of inhuren

Vraag aan Wolter Kroes om zichzelf te omschrijven en hij zegt zonder nadenken ‘een mensen-mens’, direct gevolgd door ‘muzikant’.
“Ik wil mensen raken, muziek is daar een fantastisch middel voor, maar ik beperk me daar niet toe en zet mijn talent zo breed mogelijk in.”

Hitsingle “heb de hele nacht..

De hit Laat Me Los maakt dat hij in 1995 een gevestigde naam wordt en uitgroeit tot een van ’s lands meest populaire zangers.
“Mijn carrière heeft zich in alle rust opgebouwd en dat maakt dat ik ook altijd een nuchtere artiest ben gebleven, die met hard werken en het volgen van zijn passie een eigen plekje heeft veroverd in het Nederlandse muzikale landschap”, aldus Wolter.

zangers of zangeressen inhuren

Grote hits zijn natuurlijk Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen, inmiddels een Nederlandstalige evergreen, en Viva Hollandia.
Maar ook tracks als Ik Ben Je Prooi blijven steeds maar weer terugkomen.

feestzangers bij burolivemuziek

Na eerdere hits in 2000 en 2010 schopt Ik Ben Je Prooi het in 2014 tot de nummer 1 positie in de Nederlandse hitlijsten, ditmaal in duet met Utopia-bewoonster Isabella.

“Ik ben begonnen als feestzanger, maar heb daarna altijd mijn muzikale hart gevolgd. Soms werd het meer volks, soms meer pop, soms meer ingetogen en kwetsbaar.

De ontwikkeling van Wolter Kroes vertaalde zich ook naar de bühne, waarop hij lange tijd de meest geboekte artiest van Nederland was. Zijn onverwoestbare podiumreputatie maakte dat hij zowel de Heineken Music Hall als Ahoy meerdere malen tot de nok toe uitverkocht.

Wolter Kroes boeken voor scherpste gage

sinds 2014 is Wolter tevens werkzaam voor de Vriendenloterij.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wolter Kroes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties