0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Julia Zahra

Biografie Julia Zahra

Julia Zahra, voorheen Julia van der Toorn, uit team Marco Borsato was op haar 17e de grote winnares van het vierde seizoen van The voice of Holland!

TVOH

Met haar bijzondere auditie met het Britney Spears-nummer ‘Oops… I Did It Again’ blies ze de coaches van hun stoelen, en behaalde ze de nummer 1 in de Single Top 100.

Julia van der Toorn

Julia Zahra gooide het hele seizoen al hoge ogen tijdens het AVRO-TROS programma De Beste Zangers van Nederland, maar uiteindelijk heeft ze het programma ook gewonnen samen met Frans Duijts.

Beste zangeres van Nederland

Voordat Julia aan de Voice begon studeerde ze al aan het Conservatorium. Ze had al op jonge leeftijd gitaarles.

Fotocredits: Laura Oldenbroek

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Julia Zahra boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties