0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Henny Thijssen

Biografie Henny Thijssen

Henny Thijssen is zanger, tekstschrijver en producer. Hij werd in september 2020 de winnaar van het tv programma de Voice Senior. Daarnaast deed hij in 2015 ook mee aan het tv programma Bloed, zweet en tranen.

Zanger boeken of inhuren

Henny werd geboren op 18 april 1952 en heeft ruim 1000 liedjes op zijn naam staan als tekstschrijver. Hij werkte samen en schreef o.a. voor Gerard Joling, Tino Martin, Marianne Weber, Koos Alberts, Frans Bauer en André Hazes sr.

Boek een zanger

Zong in 1986 bij de rockband Eastcoast en maakte daarmee een album. In 1988 won hij als solo artiest op het Wereld Songfestival in Bratislava de publieksprijs en de 3e prijs van de vakjury met het nummer “save our planet”.

Henny Thijssen boeken voor scherpste gage

Voor veel bekende artiesten schreef en produceerde hij nummers en heeft al vele malen tevergeefs geprobeerd om een solo carrière te starten. Voor Andre Hazes sr schreef hij o.a. “Ga”. Voor Frank van Etten schreef hij het bekende nummer “leef als een zigeuner”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Henny Thijssen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties