0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Robbie Williams imitator

Biografie Robbie Williams Imitator ( Just like Robbie )

Robbie Williams. Ontegenzeglijk lijkt Henri Toonders op deze Robbie. Of andersom, dat blijft natuurlijk de vraag. Het zijn niet alleen de looks die hetzelfde zijn, maar ook de typische uitspraken en mimiek. En zelfs in het buitenland wordt Henri erop aangesproken.  Je krijgt het gevoel dat Robbie live voor je staat.

Imitator boeken tegen scherpe prijs

Met zijn gespierde lichaam, knappe kop, sexy oogopslag, prachtige tatoeages en de grote hits van Robbie zorgt Henri Toonders steeds opnieuw voor een té gekke show.

Tribute zanger boeken

De grote hits van Robbie Williams worden neergezet alsof Robbie er zelf een hand in heeft.
Gedurende 30 minuten geniet je van “Angels“, “Feel“, “Let me entertain you” en vele andere hits.

Perfecte imitatorshow

De typische uitspraken en moves, zoals we die kennen van Robbie zelf, maken de show helemaal af. Je vergeet dat je kijkt en luistert naar een lookalike.
Just like Robbie…” is een show om optimaal van te genieten. Een show die doet verlangen naar meer, en nog meer.

Een volgende stap is onvermijdelijk: Henri wordt Robbie. Tenminste, voor de duur van een show. En dat steeds opnieuw, want het publiek smult ervan!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Robbie Williams imitator boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties