0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rein Mercha

Biografie Rein Mercha

Rein Mercha is geboren op 27-02-1963 ,woonachtig in Den Haag op het woonwagencentrum . Rein Mercha is een volbloed Sinti zigeuner en is daar ook trots op. Hij is een volksheld onder de zigeunermensen en komt uit een grote familie.

Zanger boeken of inhuren

Rein leeft voor zijn muziek en zijn grote hobby paarden.

Rein was eigenlijk de eerste met een eigen reallife soap en film omtrent zijn eigen persoon. Deze film is ook twee keer op de Nederlandse tv geweest. In 2012 ook bij het programma Gypsy Girls.

Bloed zweet en tranen

Rein Mercha is een van de weinige zangers in Nederland met zo’n herkenbare krachtige en volle stem met een unieke snik, gecombineerd met levendige hand- en armbewegingen die karakteristiek zijn voor Rein’s optreden .

Rein Mercha boeken voor scherpste gage

Hij hoort ongetwijfeld bij de top van de Nederlandse live-zangers, want wat deze man op het podium laat horen, zo overtuigend en vol overgave klinken er maar weinig. De tijd lijkt nu eindelijk rijp om heel Nederland daarvan te laten genieten .Sinds de uitzendingen van het TV programma ‘Bloed Zweet & Tranen’ heeft Rein al een eigen schare fans weten te veroveren.

Stem met een snik

Met zijn vertolkingen van o.a. ‘Een Man Mag Niet Huilen’ , ‘Eenzaam Zonder Jou’ en niet te vergeten zijn eerste Hitsingle ‘Hou Van Mij’, die in juni 2013 zelfs de Top 10 weet te bereiken, gecombineerd met de van Rein bekende Nederlandstalige bewerkingen van wereldhits is het optreden een absoluut meezingfeest van het begin tot het einde!

Andere Bloed, Zweet en Tranen artiesten zijn o.a.
Tino Martin
Pascal Redeker
John West
Jeffrey Heesen

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rein Mercha boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties