0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Yvonne Coldeweijer

Biografie Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer geboren in Tilburg, 21 december 1986 en is een prachtige Blondine die kan zingen, presenteren en ook nog hartstikke goed is in acteren! Met haar heldere stem blaast ze iedereen weg! Als vertolkster van “keet!” was ze het gezicht van de Nederlandse kinderzender Telekids (2010-2013).

Trendzetter

Via Social media platformen is Yvonne erg actief. Maar niet alleen zij zelf vind het geweldig de mensen die naar haar kijken en die meegenomen worden in haar leven staan iedere keer weer te popelen om meer te zien en te beleven wat er allemaal gebeurt rond om Coldeweijer! Ze heeft een youtube kanaal waar ze de trends deelt. In een paar jaar is Coldeweijer bekend geworden! En wie houd er nou niet van Yvonne iedereen toch?

Album

Op het in 2014 verschenen album ‘Berge Verzet’ van Thomas Berge is ze te horen in een duet; ‘Wat Ik Voel Voor Jou’. In september 2014 zat Coldeweijer in de jury van het Junior Songfestival, samen met Xander de Buisonjé en Niels Geusebroek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Yvonne Coldeweijer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties