0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Niels Geusebroek

De naam Niels Geusebroek is allang geen onbekende meer in het Nederlandse muzieklandschap.
De band Silkstone, het programma The Voice Of Holland, de hardstylehit Year Of Summer… in de afgelopen jaren heeft Niels zijn veelzijdigheid overtuigend bewezen.

 

‘Take Your Time Girl’
Niels geusebroek boek je voordelig bij burolivemuziek. nl

Maar hij is vooral een singer-songwriter, in hart en nieren zelfs. En levert in die hoedanigheid nu zijn langverwachte eerste solo-album af: Lines.

Een pure, ambachtelijke singer-songwriter plaat wilde hij maken.

 

‘Year Of Summer’

Op Lines is Niels Geusebroek bewust weggebleven van de door hem genoemde ‘wall of sound’, de muur van elektrische gitaren die zijn voormalige band Silkstone gebruikte.
Ook rockachtige drums waren uit den boze. Als solo-artiest wilde hij een ingetogen geluid neerzetten, waarbij de nadruk op zijn stem ligt. Met het resultaat is hij meer dan tevreden: “Wat ik me voor ogen heb gesteld, is gelukt. Lines is stoer en gelaagd. Er staan nummers op met veel instrumenten en stemmen, maar andere liedjes zijn juist heel transparant, met zang en alleen gitaar of piano.”

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Niels Geusebroek boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties