0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
DeWolff

Biografie DeWolff

DeWolff, een driekoppig rockmonster, bestaat uit de broers Pablo van de Poel, Luka van de Poel en Robin Piso.
Zij nemen je mee terug naar de jaren ’60 en ’70 met schreeuwende Hammond-orgel, denderende drums, krijsende gitaar en soulvolle stem.

Back to the sound of the 60’s en ’70’s

De Wolff is opgericht in het plaatsje Geleen (limburg) in 2007. In september 2008 kwam de eerste EP uit genaamd ‘DeWolff’.

In 2009 kwam de debuutplaat ‘Strange Fruits and Undiscovered Plants’ uit nadat ze meer dan 100 liveshows hebben gespeeld, drie keer bij De Wereld Draait Door zijn geweest, twee keer Paradiso plat hebben gespeeld en veel euforische recensies. Wanneer DeWolff speelt, denk je aan Led Zeppelin, Pink Floyd en Deep Purple in hun hoogtijdagen.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je DeWolff boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties