0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Coronas

Biografie de Coronas

De Coronas Interactieve Stand-up Pop voor elk publiek. Zeven multi-talenten van de Coronas spelen alles, maar hebben het publiek als voornaamste instrument. Zij hebben het namelijk helemaal voor het zeggen tijdens de interactieve show van de Coronas: Het publiek bepaalt de muziek waarmee verdere verdenkingen ontzenuwd worden.

Bekende band of artiest boeken of inhuren

De Coronas Burolivemuziek.nlDe Coronas maken Stand-up Pop. Muziek met een vleugje cabaret. Met als belangrijkste belofte: bij elke gespeelde song gebeurt er weer iets verrassends.
Ze dagen het publiek uit om de telefoon op het Coronas balkon op te nemen en via een live telefoongesprek hun muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken.

Getalenteerde artiesten voor feest en bruiloft

Het verzoekje wordt daarna direct gespeeld met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek. Ook speelt de band eigen werk en zingt het publiek geregeld een deuntje mee.
Hiermee tillen De Coronas muzikale interactiviteit naar een hoger plan.

Zeer breed en uitgebreid repertoire

Welke andere band heeft er niet alleen 5000 nummers in de vingers en beschikt daarnaast over het vermogen een nummer ook in een andere stijl te spelen al naar gelang de situatie.

Dat kan allemaal want niet alleen speelt iedereen meerdere instrumenten maar hebben we 3 vocalisten, 1 vocaliste en een blazerssectie.

 De Coronas boeken voor scherpste gage

De Coronas tillen Stand up Pop naar een hoger niveau, met originele filmbeelden, eigen op maat gemaakte animaties, schitterend décor en speciaal ontworpen kleding. Ieder optreden is tailormade en dus uniek!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Coronas boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties