0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Def Americans

Biografie Def Americans

In 2017 bestond Def Americans 10 jaar en deze Johnny Cash tributeband word in de meeste gevallen geroemd als de beste Johnny Cash tributeband in Nederland en dat is niet zo gek.

Tributebands boeken of inhuren

In deze 10 jaar hebben ze naast de grootste podia ook op de grootste festivals gestaand zoals Zwarte Cross, Solar, Dauwpop, Paaspop, Paard van Troje Den Haag, 013 Tilburg en Paradiso Amsterdam.

Coverbands voor festival of bruiloft

Def Americans is niet zomaar een tribute band, deze heren en dame uit Eindhoven krijgen het voor elkaar om het te laten lijken alsof Johnny en June je toezingen vanaf boven.

De band raakt de sound van Johnny Cash zo goed dat je soms gaat twijfelen of het niet ‘The Man in Black’ zelf is die op het podium staat. En met de toevoeging van Kim Wolterink (die de rol van June Carter Cash vertolkt) spat de liefde voor de muziek, én elkaar van het podium.

Def Americans boeken voor scherpste gage

Grote hits als “Walk The Line”, “Ring of Fire” en “(Ghost)Riders in the Sky” worden niet overgeslagen, maar ook is er ruimte voor wat poëzie. Met regelmaat wordt er moment genomen om de man in het zwart te eren door middel van een gedicht, waarna de Def Americans vervolgens weer heerlijke klanken laten horen.

Bands en artiesten boek je simpel online

Dit is niet zomaar een tributeband maar meer een eerbetoon aan Johnny Cash. Het definitieve “seal of approval” werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn My Brother Johnny concerten in Nederland.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Def Americans boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie