0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Def Americans

Biografie Def Americans

In 2017 bestond Def Americans 10 jaar en deze Johnny Cash tributeband word in de meeste gevallen geroemd als de beste Johnny Cash tributeband in Nederland en dat is niet zo gek.

Tributebands boeken of inhuren

In deze 10 jaar hebben ze naast de grootste podia ook op de grootste festivals gestaand zoals Zwarte Cross, Solar, Dauwpop, Paaspop, Paard van Troje Den Haag, 013 Tilburg en Paradiso Amsterdam.

Coverbands voor festival of bruiloft

Def Americans is niet zomaar een tribute band, deze heren en dame uit Eindhoven krijgen het voor elkaar om het te laten lijken alsof Johnny en June je toezingen vanaf boven.

De band raakt de sound van Johnny Cash zo goed dat je soms gaat twijfelen of het niet ‘The Man in Black’ zelf is die op het podium staat. En met de toevoeging van Kim Wolterink (die de rol van June Carter Cash vertolkt) spat de liefde voor de muziek, én elkaar van het podium.

Def Americans boeken voor scherpste gage

Grote hits als “Walk The Line”, “Ring of Fire” en “(Ghost)Riders in the Sky” worden niet overgeslagen, maar ook is er ruimte voor wat poëzie. Met regelmaat wordt er moment genomen om de man in het zwart te eren door middel van een gedicht, waarna de Def Americans vervolgens weer heerlijke klanken laten horen.

Bands en artiesten boek je simpel online

Dit is niet zomaar een tributeband maar meer een eerbetoon aan Johnny Cash. Het definitieve “seal of approval” werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn My Brother Johnny concerten in Nederland.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Def Americans boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties