0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Rich and Famous

Biografie The Rich and Famous

The Rich And Famous is een energieke coverband bestaande uit een sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en een professioneel licht- en geluidsteam. Een op en top show dus.

coverbands boek je bij Burolivemuziek.nl

Frontman van de band is Zanger Wouter Vink die veel bekendheid kreeg met zijn deelname aan The Voice of Holland en vele harten won door zijn stem en uitstraling.

Band boeken voor scherpste gage

Maar laten we de zangeres van de band niet vergeten.  Zangeres Lynn Stephans is een prachtige verschijning met een onuitputtelijk dosis energie en een fenomenale stem.

Boek livemuziek simpel online

Daarnaast bestaan de overige bandleden uit professionele musici die grote projecten achter hun naam hebben staan en o.a. het podium deelden met artiesten als Kenny B, Mr Probz, Van Velzen, Wolter, Kroes, Xander de Buisonjé en vele anderen.

The Rich and Famous boek je voor scherpste gage

De band brengt een onvermoeibare afwisselende show met onder andere de allernieuwste hits, dance classics, NL-talig, dance, rock en de beste songs uit de 90’s

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Rich and Famous boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties