0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
KLAPBAND!

Bibiografie KLAPBAND!

Sneakers aan, haar los, en riemen vast, want KLAPBAND! brengt je op een muzikale joyride als geen ander! Met een ongekende hoeveelheid energie nemen ze je mee op hun eigen Highway To Hell. De band, bestaande uit leadzanger Jake ‘Madman’ Monteiro, gitarist Michiel ‘Herr Direktor’ Dijkstra, drummer Jimmy ‘BamBam’ van der Schalk, bassist Mees ‘The Machine’ Alkemade en toetsenist/backing vocals Maaike ‘Maestro’ Raat, levert dynamische sets vol hits van nu en klassiekers van toen, verpakt in hun kenmerkende creatieve sausje.

Band boeken bij Burolivemuziek.nl

De show begint met een knal, met leadzanger Jake ‘Madman’ Monteiro die je omverblaast met krachtige vocals en een explosieve performance. Gitarist Michiel ‘Herr Direktor’ Dijkstra levert scheurende solo’s die je oren doen klapperen, terwijl drummer Jimmy ‘BamBam’ van der Schalk en bassist Mees ‘The Machine’ Alkemade een onweerstaanbare groove neerzetten. Toetsenist Maaike ‘Maestro’ Raat voegt een vleugje klasse toe met haar virtuoze skills.

KLAPBAND! voordelig boeken of inhuren?

KLAPBAND! staat garant voor een veelzijdige show waarin je wordt meegenomen van opzwepende pop/rockmedleys naar intieme ‘zaklampmomenten’ en weer terug. Neon effecten, confetti, en interactie met het publiek maken de ervaring compleet. Of je nu je adrenaline wilt laten razen of rustig wilt wegdromen, KLAPBAND! raakt de juiste snaar voor elk evenement, groot én klein.

Heb jij het lef om te rocken met KLAPBAND!? Ongegeneerd losgaan op non-stop hits van toen én nu? Say no more. KLAPBAND! is niet zomaar een band; het is een muzikale reis vol lichteffecten, sing-alongs en vooral, héél veel energie! Met hun relatief jonge bezetting brengt de band de nodige ervaring op Nederlandse podia met zich mee. Dus, ben je klaar om flink gas te geven? Deze band staat klaar om elke zaal, tent of supergrote achtertuin plat te spelen. Voeg KLAPBAND! toe aan je evenement en garandeer een avond vol muzikale energie die het publiek niet snel zal vergeten!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je KLAPBAND! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie