0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Peter Strykes

Peter Strykes van LA The Voices

Peter Strykes, bekend van o.a. LA The Voices is nu ook solo te boeken voor uw personeelsavond, ladiesnight, bruiloft, relatie-event of welke andere feestelijke aangelegenheid dan ook!

Peter, tevens bekend van Vandenberg, heeft een zeer uitgebreid repertoire: van Hazes, Tom Jones, Andrea Bocelli, Robbie Williams, Deep Purple, klassieke musicalsongs tot Puccini..
Elk feest wordt onvergetelijk met de zang die u hoort en de uitstraling die Peter toont.

U kunt Peter boeken voor een op maat georganiseerd feest tot een huiskamer/tuinconcert. Verzoeken voor bepaalde liedjes zijn soms mogelijk.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Peter Strykes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties