0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
LA the Voices

Biografie LA The Voices

is een zangformatie bestaande uit klassiek en musical geschoolde mannen die een repertoire brengt dat lijkt op het Britse Il Divo versus Marco Borsato.
De zangformatie bestond aanvankelijk uit vijf mannen; ze werd opgericht door Gordon, die echter sinds 2013 geen deel meer uitmaakt van de groep.

Zanggroepen boeken of inhuren

Vandaag de dag bestaat LA The Voices uit Richie Brown, Peter Strykes en Roy van den Akker en zij staan garant voor een spetterend optreden met een smeltkroes van Pop en Klassieke muziek die swingt als nooit tevoren, op een hoogstaand muzikaal niveau.

Klassiek meets pop

Op 6 december 2010 ontving de groep in een uitverkocht theater Carré, waar zij hun eerste concert gaven, hun eerste gouden plaat (25.000 exemplaren verkocht) voor het gelijknamige debuutalbum dat sinds 19 november 2010 te koop was. Op Nieuwjaarsdag 2011 werd een registratie van het concert uitgezonden op RTL 4.

De eerste single heette Blijf veilig bij mij en verscheen op 10 september 2010.

LA The Voices boeken voor scherpste gage

Drie zangers met elk fantastische individuele zang- en entertainmentkwaliteiten, laten u kippenvel en emotie momenten beleven met hun muziek.
De sound van LA The Voices blijft groots, gevoelig, diepzinnig maar bovenal toegankelijk voor iedereen.

De optredens zijn geschikt voor festivals, mooie gala’s, bedrijfsevenementen, etc.
Kortom, L.A The Voices “Back in Business”!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je LA the Voices boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties