0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Next Boyband

Biografie The Next Boyband

Vrijdag 7 oktober gaat de eerste liveshow van start van de talentenjacht The Next Boy/Girl Band.

sbs 6 TV programma

In deze nieuwe fase van de competitie strijden de overgebleven zes boys en zes girls in een live-uitzending om hun plek in de band veilig te stellen.

Nieuwe Boyband van NL

De grote vraag is: wie gaan er door naar de allesbeslissende finale? De afgelopen weken kon de kijker naamsuggesties insturen voor beide bands.

Publiekslievelingen

In de halve finale worden de officiële bandnamen bekendgemaakt en brengen de boys en girls voor het eerst hun singles ten gehore.

Op vrijdag 14 oktober vindt live de finale plaats. Ook in de ontknoping zijn de boys en girls hun plek niet zeker, want ook in de laatste liveshow nemen we afscheid van één jongen en één meisje.

Platendeal en optredens in het land

De beide bands zijn nu gevormd, hebben hun eerste single en krijgen elk een platendeal.
De band waarvan de single het beste door het Nederlands publiek wordt ontvangen, wordt in de live finale bekroond tot de enige échte winnaar.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Next Boyband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties