0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Turn Up The 90’s

Biografie Turn Up The 90’s

Met de liveshow/tape act Turn Up The 90’s haal je de grootste hits uit de jaren 90 in huis. De beste hits van de 90’s als ‘Rhythm Is A Dancer’, ‘Love U More’ en ‘Rainbow In The Sky’,
live gezongen in een high energy show.

90’s en 00’s artiesten boeken of inhuren

Twee zangeressen, één zanger en 2 danseressen zorgen voor het nodige spektakel on stage en zingen louter de hits van de dansvloer. Die grootste knallers waarop iedereen uit zijn of haar dak ging in de jaren 90.

Boek een 90’s artiest

Naast de tape act van 1 x 30 minuten is van deze act ook een band formatie te boeken. Dit is een 7 koppige live-band met de allerbeste sessie muzikanten die je in een next level show naar een feest der herkenning brengen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Turn Up The 90’s boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties