0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Loona

Biografie Loona

Loona is de artiestennaam van Marie-José van der Kolk en is geboren in IJmuiden op 16 september 1974.
Marie is een singer-songwriter en danseres en is vooral bekend van haar samenwerking met DJ Sammy, met wie ze samen optrad als DJ Sammy feat. Carisma.

Tropical Sunshine music

Marie-José leerde DJ Sammy kennen toen ze als danseres actief was op Mallorca. Ze wilde graag zangeres worden en Sammy hielp haar daarbij. Samen maakten ze een aantal nummers, waarvan “Life is Just a Game” hun eerste hit werd. Deze single werd opgevolgd door een aantal singles die niet echt doorbraken.

Paradisio – Bailando

In de zomer van 1998 nam Marie-José haar artiestennaam Loona aan en haar eerste lied onder deze naam was een cover van Paradisio’s lied “Bailando”.
Dit werd in Duitsland de zomerhit van 1998. In het najaar volgde een tweede single, “Hijo de la Luna” (een cover van de Spaanse band Mecano).

Op 10 februari 2005 beviel Marie-José van haar dochter Saphira Maria. Ze trok zich toen een paar jaar terug als zangeres, maar begon in 2008 weer op te treden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Loona boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties