0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Nakatomi

Biografie Nakatomi

Children Of The Night is echter een echte happy hardcore-klassieker geworden en is nog regelmatig terug te vinden op verzamel-cd’s van happy hardcore.

Nakatomi is een Nederlandse happy hardcore-act van dj’s/producers Wessel van Diepen en Dennis van den Driesschen, die ook verantwoordelijk waren voor het wereldwijde succes van de Vengaboys.

90’s artiesten boeken of inhuren

Van Diepen had al eerder succes in de hitlijsten: onder de naam LA Style behaalde hij met James Brown Is Dead de eerste positie in de Top 40; dit werd een van de grootste hits van 1991. De nummers Free en Children of the night zijn ingezongen door zangeres Rachel Spier.

Nakatomi boeken voor scherpste gage

Nakatomi begon eind 1995, toen het liedje Free de hitlijsten haalde. Het echt grote succes kwam echter met de single Children Of The Night  die de tweede positie in de Nederlandse Top 40 haalde. Een half jaar later behaalde Sing nog de vijfde positie, maar daarna is er niets meer van Nakatomi vernomen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nakatomi boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties