0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Cappella

Biografie Cappella

Cappella bestaat uit Marcus en Lis en zorgen voor de echte Cappella revival waarbij alle grote hits voorbij komen.

Cappella werd in 1987 gelanceerd als Europees dance act, geformeerd door producere Gianfranco Bortolotti en werd een groot succes.
Ze waren vooral in de begin jaren ’90 ongekend populair en stond met vele hits in de internationale hitlijsten.

Hitsingle Move on Baby

In 1993 begon dat met ‘U Got 2 Know’ en ‘U Got 2 Let The Music’.
Een jaar later bereikte Cappella het hoogtepunt door met de monsterhit ‘Move On Baby’ de eerste plaats in de Nederlandse hitlijsten te bereiken.

Nr1 Nederlandse Hitlijsten

Opvolgers ‘U & Me’ en ‘Move It Up’ bereikten ook de top 10 in Nederland.

Cappella is één van de meest geboekte eurodance acts uit Engeland! Ze nemen hun publiek mee in een echte Cappella revival, waarbij alle grote hits uiteraard voorbij komen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Cappella boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties