0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
HITSINGERS

Biografie HITSINGERS

Harwin Bergsma en Jacob Dijkstra vormen samen het duo de HITSINGERS waarbij het woord ‘feest’ in het middelpunt van de belangstelling staat. Alle hits komen voorbij.

Solo, duo of trio zangers boeken of inhuren

Harwin komt uit de band Guilty pleasure die er halverwege 2015 mee stopte en Jacob heeft eind 2015 besloten om te stoppen met duo Die Twa.
De twee hebben bij elkaar opgeteld ruime ervaring als muzikanten en zijn bekend met de kneepjes van het vak.

zangers boeken

De twee hebben als visie om op geheel eigen wijze de hits waar we allemaal mee groot zijn geworden te brengen voor een enorm breed publiek.
Van kroegje tot feesttent, zolang er genoeg fusten bier zijn, zijn deze heren overal inzetbaar.

HITSINGERS boeken voor scherpste gage

Met precies genoeg zelfspot, humor en interactie met het publiek boekt u dus met dit duo een fantastische feestavond. Of middag. Net wat u wilt.

bands en artiesten boeken bij Burolivemuziek.nl

Daarnaast is dit duo ook te boeken samen met het duo Van Geeft ‘M. Voor een dubbele portie feest en interactie. Gezamenlijk zullen ze de druppels van het tentdoek spelen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je HITSINGERS boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties