0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Friese avond / Fryske Jûn

Biografie Friese avond / Fryske Jûn

De Friese avond / Fryske Jûn is een avondvullend programma dat gepresenteerd word door Agnes Sambrink, die naast presentatrice tevens als zangeres zal optreden en haar grootste hits zal vertolken.

Friese artiesten boeken of inhuren

Tijdens deze gezellige Friese avond zal er in een 4 uur durend programma optredens plaatsvinden van 3 bekende Friese artiesten welke u zelf, op basis van beschikbaarheid, kunt kiezen.

Friese avond boeken voor scherpste gage

Een keur van Friese artiesten staat in de lijst waaruit u kunt kiezen; Marjan Giesing (zangeres van de Wiko’s), Anneke Douma, Gryt Wiersma, Country Wietske, Duo Doublon, Piter Wilkens, Sipke de Boer, Sytse Haima, Marcel Smit, Gaatze Bosma, Frerik de Swetser, Marius de Boer, Gurbe Douwstra, To go Lucky en Johannes Rypma.

Fryske muziek avond

Naast een mooie show met licht en geluid tot 300 personen, presentatrice Agnes Sambrink en 3 Friese artiesten krijgt u tevens nog een week lang gratis reclame op het nieuwe radiostation FRYSK FM.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Friese avond / Fryske Jûn boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties