0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Greg Torunski

Biografie Greg Torunski

Greg Torunski heeft altijd gespeeld met groot succes gespeelt in de muziek scene in Nederland, Duitsland en Amerika.
Speelde o.a. voor Christiano Ronaldo, Pamela Anderson en David Beckham en zij waren meteen weg van hem.

Internationaal saxofonist

Greg studeerde cum laude af aan de Hochschule für Musik in Keulen en het conservatorium in Maastricht, met de hoogste cijfers.
Daarnaast deed hij master studies in New York bij Mr. David Binney.

Symphonica in Rosso

Greg Torunski voordelig boeken bij Burolivemuziek.nlDiverse prijzen vergaarde hij in zijn muzikale carrière waaronder ‘best documental movie about Jazz “smaal spaces” (Gold Remi Award, Ravie Coltrane, Jim Black, Houston, USA) en prijzen voor het meest jonge talent in o.a. Leiden Jazz Award en de Hustinx prijs.

Improvisatie talent

Greg Torunski werkt veel met bekende artiesten en momenteel werkt hij als ‘sideman’ en composer bij Torunski Brothers, Lunar, Shuman en Angel Eye, Guido’s Orchestra en grepol Mafia.

Daarnaast werkte Greg samen met de top uit de Nederlandse musicscene waaronder Doe Maar, Anouk, Nick en Simon en Marco Borsato. Maar ook buitenlandse artiesten werken graag samen met hem, waaronder Gino Vanelli, Gerard Cannon, David Liebman, Loren Stilman en David Binney.

entertaining top act

En was te zien in diverse festivals in binnen- en buitenland waaronder Ghost House Jazz Festival (Athens, Greece),  Lagoa Jazz Festival (Portugal), Marco Borsato’s tour in 2015 en 2016 en in de Symphonica in Rosso concertreeks.

Greg is een fantastische saxofonist en een meester in improvisatie. Zoek je de ‘best of the best’ dan heb je die nu gevonden…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Greg Torunski boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie