0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dennis Alberti

Biografie Dennis Alberti

Dennis is de kleinzoon van de beroemde jordaanzanger Willy Alberti en beklom al op 6 jarige leeftijd reeds het podium op het jordaanfestival.

In duet met opa Willy Alberti zong hij ‘De glimlach van een Kind’ en was op latere leeftijd backing vocalist bij zijn tante Willeke.
Na lang op de achtergrond te zijn gebleven, wil Dennis nu zoveel mogelijk zelf op de bühne en in de spotlights staan! Zingen is echt zijn passie!

Bloed, Zweet en Tranen

Na zijn deelname aan het SBS6 programma ‘Bloed, Zweet &Tranen’ kreeg Dennis landelijke bekendheid tijdens één van de liveshows,  was hij vaste huiszanger bij restaurant Contra’73 en treedt hij momenteel op door heel Nederland.

Allround repertoire

Dennis Alberti heeft een eigen en warm stemgeluid en weet hij met de bekende Engels- en Nederlandstalige hits het publiek voor zich te winnen.
Maar daarnaast zingt Dennis ook eigen repertoire als het voor hem geschreven nummer ‘Mag ik vannacht bij je slapen?’

Dennis is duidelijk klaar voor het volgende hoofdstuk in zijn carrière. Een veelbelovende artiest waar wij nog veel van zullen horen!

Meer Bloed, Zweet en tranen artiesten?
Judit Peters
Driekes Hoekstra
Dario
Jason Bouma

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dennis Alberti boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties