0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Piter Wilkens

Biografie Piter Wilkens

Piter Wilkens is één van de meest bekende Friese troubadours en singer songwriter. Geboren in Leeuwarden op  26 augustus 1959.

In 2010 kreeg Piter Wilkens de pretentieuze “Bernlef priis”, de belangrijkste muziekprijs van de Provincie Friesland, overhandigd door gedeputeerde van cultuur Jannewietske de Vries. Zij noemde hem “de stim fan Fryslân”.

Friese artiesten boeken of inhuren

In het juryrapport sprak men o.a. over “paadsljochter fan `e Fryske muzyk” en “in wiere ambassadeur foar Fryslân en de Fryske (muzyk)kultuer”. Een artiest met een breed oeuvre waarmee hij zowel de jeugd als het wat oudere publiek aanspreekt. Bij Piter is Friesland vaak een thema, maar hij kijkt letterlijk ook over de grens.

songwriter en zangers boek je simpel online

Al eerder werd hij door het Friesch Dagblad “chroniqueur van Friesland” genoemd.

Boekingsmogelijkheden van Piter Wilkens

Te boeken voor solo optredens, optredens in een akoestische setting met 1 of meerdere muzikanten of volledige band.
Daarnaast is Piter een regelmatige- en graag geziene/gehoorde gast bij (jubileum) optredens van fanfareorkesten en brassbands in en buiten Friesland.

Piter speelt ook in de Friese theatervoorstelling FLJIMSK

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Piter Wilkens boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties