0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Kelner en Ko

Biografie Kelner en Ko

Deze galante heren zijn specialisten in het serveren van heerlijke liedjes op bedrijfsborrels en recepties, restaurants, culinaire evenementen, braderieën en feesten en partijen en zij begroeten u dan ook hartelijk aan de muziale tafel.

Duo en trio boeken of inhuren

De gasten wordt getrakteerd op karakteristieke 2-stemmige zang en subtiel entertainment. De muziek is 100% live en wordt overtuigend gedragen door het ritme van de gitaar en de kleurrijke accordeonbassen.

mobiel entertainment boeken

Een statige statafel vormt het decor voor onze muzikale kelners. Deze is uitgerust met een zeer compacte, zorgvuldig weggewerkte geluidsset voorzien van mobiele (accu)stroom . Het duo is bij aankomst direct “ready to serve” ofwel:  ”ze zijn er helemaal klaar voor” !

muzikaal duo boeken voor scherp gage

Kleine feesten kunnen geheel akoestisch opgeluisterd worden. Bent u naast rustige muziek juist ook nog op zoek naar meer uptempo repertoire voor later op de avond, dan kan de muziek worden aangevuld met geluidsbanden.

akoestische muziek

Muzikaal menu:
Wat spelen de heren eigenlijk niet? Het repertoire omvat Nederlandstalige luisterliedjes, meezingers, smartlappen, Duitse Schlagers en Engelstalige nummers en wordt volledig afgestemd op de wensen van de gasten. De 100% live formule zorgt er voor dat er bliksemsnel kan worden ingespeeld op verzoekjes.

Ein Prosit en Van Dansewinkel zijn ook acts van deze muzikanten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kelner en Ko boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie