0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kelner en Ko

Biografie Kelner en Ko

Deze galante heren zijn specialisten in het serveren van heerlijke liedjes op bedrijfsborrels en recepties, restaurants, culinaire evenementen, braderieën en feesten en partijen en zij begroeten u dan ook hartelijk aan de muziale tafel.

Duo en trio boeken of inhuren

De gasten wordt getrakteerd op karakteristieke 2-stemmige zang en subtiel entertainment. De muziek is 100% live en wordt overtuigend gedragen door het ritme van de gitaar en de kleurrijke accordeonbassen.

mobiel entertainment boeken

Een statige statafel vormt het decor voor onze muzikale kelners. Deze is uitgerust met een zeer compacte, zorgvuldig weggewerkte geluidsset voorzien van mobiele (accu)stroom . Het duo is bij aankomst direct “ready to serve” ofwel:  ”ze zijn er helemaal klaar voor” !

muzikaal duo boeken voor scherp gage

Kleine feesten kunnen geheel akoestisch opgeluisterd worden. Bent u naast rustige muziek juist ook nog op zoek naar meer uptempo repertoire voor later op de avond, dan kan de muziek worden aangevuld met geluidsbanden.

akoestische muziek

Muzikaal menu:
Wat spelen de heren eigenlijk niet? Het repertoire omvat Nederlandstalige luisterliedjes, meezingers, smartlappen, Duitse Schlagers en Engelstalige nummers en wordt volledig afgestemd op de wensen van de gasten. De 100% live formule zorgt er voor dat er bliksemsnel kan worden ingespeeld op verzoekjes.

Ein Prosit en Van Dansewinkel zijn ook acts van deze muzikanten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kelner en Ko boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties