0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dixie Dudes

Biografie Dixie Dudes

Sinds 2013 timmeren de Dixie Dudes actief aan de weg en kunnen inmiddels terugzien op diverse succesvolle optredens in binnen – en buitenland.

Old time Favorites

Het enorme repertoire van de Dixie Dudes bestaat uit ragtime, country, jive, calypso, cajun, folk en swingende en rauwe blues
De oude hits van de jaren ’50 in de USA in een eenvoudige maar doeltreffende instrumentatie

Blues

Ze spelen als het moet onversterkt of al naar gelang met kleine of uitgebreide versterking.

Samenstelling:

Frenk van Meeteren:
Een oude bekende in de folk en jazzscene, hij speelde in de Crooks(tournee’s in Rusland en Hongarije in de jaren 80), in de folkgroep King’s Galliard(jaren 70-80, prijswinnaars Letterkenny Folk festival)).
Daarnaast in de legendarische band de Gangbusters die o.a..veel speelden op de Boulevard of Broken Dreams (nu de Parade).
Sinds Januri 2016 ook vast lid van de Dutch Swing College Band.

Peter Wassenaar:
Speelt lange tijd in de begeleidingsband van Bram Vermeulen.

Marius Bos:
aanvankelijk bassist in de Drents/Groningse popscene en vanaf 1980 Accordeonist.
Speelt in de groep Swamp en in diverse bezettingen met oa Leo Unger, Nicko Christiansen (Livin´Blues) en de Bayou Mosquitos.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dixie Dudes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties