0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Wieners

Biografie The Wieners

Al ruim 10 jaar zijn The Wieners hét rock ’n roll duo/trio van Nederland die reeds diverse tribute cd’s hebben uitgebracht en o.a. liveshows brengen die geheel gewijd zijn aan zowel Buddy Holly als Johnny Cash.

Fifties en sixties muziek boeken

Pure muziek met subtiel gitaarwerk en fantastische samenzang, dat zijn The Wieners. Met muziek van o.a. Buddie Holly, Eddie Cochran, Elvis Presley, Johhny Cash, Everly Brothers en vele anderen.

Rock ’n Roll klassiekers

The Wieners is een vintage rock ’n roll band die in zowel duo als trio formatie te boeken zijn. Met de klassiekers uit de jaren ’50 en ’60.
Sinds de oprichting in 2005 spelen de mannen in zowel binnen- als buitenland en doen jaarlijks een tour in vermaarde rock ’n roll steden.

The Wieners boeken tegen scherpste gages

Ze waren te zien in De Wereld Draait Door, tijdens diverse theatershows en op talloze Rock ’n Roll – en Country-festivals van Noorwegen tot Frankrijk.
Op Rock n’ Roll Street Terschelling werden ze uitgeroepen tot beste band en ze speelden samen met topvioliste Emmy Verhey tijdens diverse klassieke muziekfestivals.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Wieners boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties