0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Stoopjes

Biografie De Stoopjes

De stoopjes zijn het Brabantse duo Harold en Annelies. Dit duo komt uit Geldrop en geven fantastische optredens door heel het land als de Stoopjes.

Brabants feest duo boeken of inhuren

In april 2016 hebben De Stoopjes 2.0 meegedaan aan “Holland’s Got Talent”, de tv talentenjacht op RTL4 en met name Gordon en Chantal Janzen gingen direct voor in de polonaise.

Hollands got Talent

De jury maar met name het publiek ging helemaal uit hun dak toen ze hun single “de Diskjockey 2.0” ten gehore brachten.

De Stoopjes 2.0 boeken voor scherpste gage

Sinds begin juni 2011 staat het nummer “de achtbaan” op YouTube en alhoewel dit nummer al dateert van een aantal jaar geleden word het nummer in de Stoopjes 2.0 voorzien van een heerlijke bass en uptempo ritme.

De Stoopjes zijn te boeken voor een set van 25 minuten met aansluitend een meet&greet. Wie wil dat nou niet…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Stoopjes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties