0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Tributes

Biografie The Tributes

The Tributes bestaan uit Chris, Bas en Alexander en zijn ervaren, conservatorium geschoolde en super enthousiaste muzikanten die als jukeboxen op de meest uiteenlopende feesten spelen.

Duo en trio boeken of inhuren

Het repertoire van deze topmuzikanten bestaat uit heel veel verschillende genres uit 5 decennia muziek. Pak de top 2000 er maar bij en je zult veel nummers herkennen.

Coverband boeken

The Tributes spelen (semi) akoestisch maar met de beleving van een complete coverband. De grootste hits worden ter plekke verbouwd tot akoestische versies van nu.

The Tributes boeken voor scherpste gage

The Beatles, The Rolling Stones, Bruce Springsteen, Elvis, Fleetwood Mac, Kings of Leon, Prince, Vengaboys, Guns ‘N Roses, Otis Redding, Red Hot Chili Peppers, Spice Girls, Macarena, Coldplay, Queen, Johnny Cash etc.

Allround repertoire in veel genres

Een optreden van The Tributes is altijd heel interactief en vaak komt het voor dat er gewoon verzoekjes uit het publiek worden geroepen die de heren dan gewoon op hun eigen wijze spelen.

Boek een artiest of zanger

Populair als dit trio is moet je er dus vroeg bij zijn met een boeking. Maar geen probleem want nu zijn er The New Tributes!
Uit een poule van een 6tal top zangers word een nieuw duo of trio gemaakt die een passend alternatief zijn op het origineel. Net zo goed als het origineel maar dan NEW!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Tributes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie