0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Feestduo Kaaigezellig

Biografie feestduo Kaaigezellig

Ardin en Martin zijn het keigezellige feestduo Kaaigezellig. Deze Brabantse feestmakers zijn al lang geen onbekende meer in de Brabantse feestcafé’s, carnavalstenten en studentenfeesten.

Carnavalsartiest boeken of inhuren

Overal waar de mannen komen zetten ze de boek flink op z’n kop en word het al snel keigezellig. Mede dankzij hun eigen feesthits “Kaaikapot”, “Pijn in mijn kop”, “Nooit genoeg (Don’t take me home)”, “Taairipke” en “Zakkendans”.

feestduo Kaaigezellig boeken

Deze act is zeer geschikt voor (uiteraard) carnaval maar zeker ook voor een hele saaie feesttent zodat de mannen er snel een keigezellig feest van kunnen maken.

Vind hier meer carnavalsartiesten

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Feestduo Kaaigezellig boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties