0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Van Geeft ‘M

Biografie Van Geeft ‘M

Het duo Van Geeft ‘M bestaat uit Sander Metz en Marijn Oud.  Met alleen een akoestische gitaar, bassdrum, accordeon en super veel enthousiasme van deze toppers zetten ze iedere zaal op z’n kop!

Solo, duo of trio artiesten boeken of inhuren

Het genre is zeer veelzijdig en gaat van Avicii tot de pianoman en van Frans Bauer tot een klassieke feestplaat. Niets is de heren te gek. Dus ook voor een sfeervol romantisch plaatje draaien de mannen hun hand niet voor om.

Coverband en artiesten bij Burolivemuziek.nl

Sander en Marijn groeiden samen op op Ameland en speelden in diverse locale bandjes waaronder de harmonie. Super veel ervaring nemen de heren dan ook graag mee naar ieder optreden.

Van Geeft ‘M boeken voor scherpste gage

Interactie, enthousiasme en een héél groot genre waaruit de mannen kunnen putten. Dus zeer geschikt voor dorpsfeesten, bruiloften, tentfeest, personeelsfeest of dorpshuis. U zegt het maar!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Van Geeft ‘M boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties