0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lemon & Lime

Biografie Lemon & Lime

Het duo Lemon & Lime bestaan uit Zangeres Jente en gitarist Jurriaan. Zij nemen je mee op een muzikale reis van Engelstalige klassiekers van onder andere Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Tony Bennett, Braziliaanse Bossa Nova, Franse Chansons en nog veel meer.

Duo boeken of inhuren

Samen hebben Jurriaan en Jente gestudeerd aan het Conservatorium in Haarlem en spelen al ruim 5 jaar met elkaar op de meest uiteenlopende gelegenheden. Van een (bedrijfs)borrel, receptie en diner tot aan een gezellig relaxt jazzy high tea.

Boek een jazz artiest

Lemon & Lime heeft voldoende repertoire om ruim 3 uur te vullen met de jazzy sounds en relaxte achtergrondmuziek. Het duo is in bezit van een bescheiden geluidsinstallatie tot 100 personen, wat zorgt voor een prachtig passend volume bij iedere gelegenheid.

Lemon & Lime boeken voor scherpste gage

Jurriaan en Jente zijn getalenteerde muzikanten met een passie voor de (jazz) muziek. Een aanrader voor sfeervolle gelegenheden waar passende achtergrondmuziek nodig is.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lemon & Lime boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties