0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gebroeders Brekebeen

Biografie Gebroeders Brekebeen

Gebroeders Brekebeen is een mobiele muzikale act van formaat. In de lengte. Deze blikvanger is ruim 2.50 mtr lang. In deze muzikale act word het ruige leven van de zee bezongen.

Mobiele muziek boeken of inhuren

Zoals de act al doet vermoeden worden er (oud)Hollandse liedjes en zeemandsliederen bezongen op een interactieve en humoristische wijze. In de pop zit een kleine box zodat de zang versterkt word.

Gebroeders Brekebeen boeken voor scherp gage

Alles word live gezongen en gespeeld. Zeer geschikt voor braderiën, dorpsfeesten en winkelcentra waarbij mobiel muzikaal entertainment is gepast.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gebroeders Brekebeen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties