0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Yvo Salden

Biografie Yvo Salden

Yvo is bij het grote publiek beter bekend als Yvenow mit die Stimmungskanone, dé Steirische harmonikamuzikant uit Einighausen.
Waar Yvo zijn Steirische harmonika ook maar bespeelt, overal gaat het publiek volledig los op de befaamde Oostenrijkse klanken.

Volkstümliche volksmusik

Het repertoir bestaat uit Tiroler Polka’s, wals, langzaam tot snelle nummers en natuurlijk de Duitstalige en Limburgse meezingers.

Jarenlange oefening hebben ervoor gezorgd dat Yvo inmiddels een veelgevraagd artiest is voor een grote diversiteit aan evenementen: van zittingen tot bejaardenmiddag, van Oktoberfeest tot babyborrel, overal klinkt de steirische harmonika!

Yvo Salden tegen scherpste gage boeken

Begonnen als muzikant op een mondharmonica werd al snel de overstap naar de Steirische Harmonika gemaakt. Vanwege zijn vasthoudendheid en drang naar perfectie groeide Yvenow binnen korte tijd uit tot een begaafd harmonikaspeler en bracht daarmee zijn muzikale carrière in een stroomversnelling.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Yvo Salden boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties