0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Luftwaffel

Biografie Luftwaffel

Het party collective Luftwaffel is op burolivemuziek.nl een vreemde eend in de bijt maar door de spectaculaire combi van DJ en live zang hebben ze hun plekje op de site wel verdiend.

artiesten boeken of inhuren

Dit is dan ook niet een gewone combi tussen zang en DJ act. Dit is een spectaculaire show met belachelijk veel special effects, gekke stunts en de beste (live)muziek met live instrumenten.

Luftwaffel boeken voor scherpste gage

Eerlijk is eerlijk, de DJ is de basis van daar omheen is veel afwisseling, vette meezingers, de dikste beats en volle energieke show wat zorgt voor een gegarandeerd feest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Luftwaffel boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties