0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Die Waldspitzbuben

Biografie Die Waldspitzbuben

Maik en Raimar uit Thüringen vormen samen de Waldspitzbuben, deze heren reizen al jarenlang samen van de ene bühne naar de andere.

Schlagerfest

Ze zijn ondertussen ook al een aantal keer in Nederland geweest waaronder 3 jaar op rij in Amsterdam! Of het nu een Oktoberfeest is, een aprés ski feest of een andere gelegenheid zolang je van Duitse feest muziek houd zit je bij die Waldspitzbuben goed!

Harmonica power

Alles is live, van de muziek en zang van de nummers die iedereen bekend in de oren klinkt en de nummers die zelf bedacht zijn, tot aan de gitaar en harmonica’s.
Dat gepaard met de juiste hoeveelheid Duitse humor en een top feest is gegarandeerd.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Die Waldspitzbuben boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties