0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
A3aan Drost

A3aan Drost is reeds gestopt met zingen en kan niet meer geboekt worden. 

Biografie A3aan Drost

Hij sloot deze regelmatig winnend af. Inmiddels beschikt hij over meer dan 20 jaar podiumervaring. Hij was ook zanger bij de band de “Rodeo’s”. Sinds 2007 treedt hij op als solo-artiest. In die hoedanigheid verscheen in november van datzelfde jaar zijn eerste single“Hallo Sneeuwwitje”. De plaat werd meteen goed opgepakt door diverse radiostations.

A3aan Drost zingt bekend feestrepertoire

Tijdens live optredens zingt A3aan niet alleen zijn eigen nummers maar ook bekend feestrepertoire.
Kortom een optreden van deze ras-entertainer is één en al gezelligheid!

zangers en zangeressen boeken of inhuren

In januari van 2014 verschijnt de nieuwe single van A3aan: “Mannen!”
Het is een lekkere feest plaat die is geschreven door Pascal de Vormer. Producer Martin Sterken is verantwoordelijk voor arrangement en productie

Het liedje gaat over het feit dat mannen vaak alles voor mooie vrouwen willen doen en dat zeker niet onder stoelen of banken schuiven! Een feest der herkenning voor menigeen dus!

A3aan Drost boeken voor scherp gage

Deze single is een voorloper van het later dit jaar te verschijnen album!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je A3aan Drost boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties