0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Hollandio’s

Biografie De Hollandio’s

De Hollandio’s bestaan uit Jack van Raamsdonk en Janske Mentzij.

Ooit had Jack de naam “Het Woonwagenduo” in het leven geroepen. Helaas hield die samenstelling niet lang stand en de naam was inmiddels vastgelegd door rood hit blauw, wetende dat er minder positieve reacties zouden kunnen komen op de naam Woonwagenduo. besloten Jack en Janske de gok te wagen.

Woonwagen Duo

En meteen met succes, uit het niets werd hun eerste single “geluk is niet te koop” overal gedraaid en meteen was Het Woonwagenduo een graag geziene gast in vele radio en tv programma’s.

Hoe volkser hoe liever, dat is het motto waarmee De Hollandio’s de podia in Nederland en Belgie betreden.

Hollandse gezelligheid

Een optreden van De Hollandio’s staat voor kwaliteit en Hollandse gezelligheid, of dit nu een verjaardag,bruiloft, bedrijfsfeest of groot buiten evenement is De Hollandio’s vermaken u en uw gasten met de echte Hollandse muziek waar de bekende meezinger zeker niet zal ontbreken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Hollandio’s boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties