0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bervoets & Westerhoff

Biografie Bervoets & Westerhoff

Maarten Bervoets en Nils Westerhoff zijn duo Bervoets & Westerhoff. Een gezellig allround duo dat uit een ongekend groot repertoire en genre kan putten. Ze spelen vooral evergreens, top2000 hits, uptempo en ballads, Nederlandstalig, Engelstalig vanaf de 60’s tot nu.

Duo boeken of inhuren

Maarten speelt al vanaf zijn 4e piano en tot op heden is hij een begenadigd pianospeler en gepassioneerd songwriter. Hij is tevens Vocalist en producer.

Boek een artiest

Nils is een bevlogen zanger, gitarist en songwriter met een warm stemgeluid. In 2016 afgestudeerd aan het conservatorium en 2012 geeft hij vocal les en zang/gitaarles.

Bervoets & Westerhoff boeken voor scherpste gage

Dit fantastische duo bied een avondvullend programma waarbij eerst lekker rustige inloop, achtergrondmuziek en daarna lekker dansen op swingende klassiekers. Maarten is tevens DJ dus mocht je een combi tussen live en DJ willen dan is dat zeker mogelijk.

Met piano en gitaar en tweestemmige zang bieden zij een gezellig avondvullend programma.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bervoets & Westerhoff boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties