0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
NaNa-K

Biografie NaNa-K

NaNa-K is de ‘lady with the saxophone’ en werd op jonge leeftijd al verliefd op het geluid van de saxofoon. Ze studeerde aan het conservatorium en rondde hier twee studies af.

Allround en ervaren saxofonist

Na het afronden van haar conservatorium studie klassiek saxofoon (2005), besloot K. zich verder te gaan specialiseren in de lichte muziek en in januari 2012 studeerde ze af aan het Artez Conservatorium van Zwolle in de richting Jazz en Pop.

Jazz en pop

Ze volgde lessen bij o.a. Rolf Delfos,  Sjoerd Dijkhuizen, Simon Rigter en Allard Buwalda. In beide richtingen NaNa-K cum laude afgestudeerd.

K. werkt als freelance saxofoniste in de pop en jazz muziek, maar daarnaast geeft ze ook saxofoonlessen, arrangeert ze voor ensembles/bands en is als docent verbonden aan de muziekschool Katwijk.

Ervaren saxofonist tegen scherpste prijs

Geniet van de dansbare muziek van een hippe DJ met de vrouwelijke saxofonist NaNa-K. Een populair concept en geschikt voor elk feest!

Free improvisation, beautiful lines, groovy rhythms and funky sounds.
Enjoy and Feel the Rhythm!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je NaNa-K boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties