0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Los Chumbitos

Biografie Los Chumbitos

Het duo Los Chumbitos is een akoestisch zang/gitaar duo dat bestaat uit de broers Juan & Antonio Fernandez uit Granada (Zuid-Spanje) welke komen uit een artistieke familie.

Spaans duo boeken

Het muzikantenbestaan zit de broers in hun bloed en al op jonge leeftijd werken zij samen met bekende artiesten uit de wereld van de flamenco- en flamenco-popmuziek.

Tropische muziek

Het aantrekkelijke van dit duo is hun breed spectrum van stijlen;  zo kunnen zij bij elke sfeer een gepast stuk muziek bieden dat  uiteenloopt van romantische achtergrondmuziek tot gepassioneerde, temperamentvolle muzieknummers.

Duo tegen scherp tarief boeken

Het repertoire bestaat uit bekende virtuoze gitaarnummers van het Spaanse en Latijns Amerikaanse oeuvre en hun zang repertoire de Spaanse rumbas,Sevillanas en nog andere bekende nummers van Gipsy Kings, Julio Iglesias, en Flamenco uit zuid Spanje.

Zomers repertoire

Daarnaast zingen zij ook bekende Latijns- Amerikaanse nummers.

Wilt u op uw fiësta een zonnige en hartverwarmende sfeer dan is het   aanbevelenswaard dit door Los Chumbitos te laten doen.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Los Chumbitos boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties