0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ladies in Control

Biografie Ladies in Control

Bij Ladies in Control hoef je niet te twijfelen tussen een DJ of livemuziek. Je neemt gewoon allebei. De veelzijdigheid van een DJ en de sfeer en performance on stage van live muzikanten.

Livemuziek boeken of inhuren

Deze ladies zorgen voor de juiste vibes op ieder feest. Meespelend op de beats van de female DJ. Percussie en sax (bv Kirsten ) is hot en helemaal als de instrumenten bespeelt worden door prachtige dames.

bands boeken voor scherpste gages

Wil je er een trompetist bij of een gitarist? Geen enkel probleem. De setting is helemaal aan te passen naar jouw wensen. Een zangeres (bv Ruby van Urk) maakt het extra sfeervol.

Ladies in Control boeken of inhuren

De Ladies zijn multi inzetbaar op ieder feest, bruiloft of evenement. Zelfs op een saaie zakenbeurs of bedrijfsfeest maken deze ladies er een sfeervol event van.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ladies in Control boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties