0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Dennis Jones

Biografie Dennis Jones

Onder zijn eigen naam wint hij in 1987 Veronica’s TV Talentenjacht, welke hij al snel wijzigt in zijn huidige artiestennaam en scoort eind jaren tachtig, begin jaren negentig flinke Top 40 hits met singles als “Don’t Wanna Give Up” en de Neil Young-cover “Heart Of Gold”.
Vele radio- en TV-optredens volgen en Dennis is een graag geziene gast in TV programma’s zoals “Nederland Muziekland” (Veronica) en “De 5 Uur Show” van RTL.

Winnaar Veronica’s Talentenjacht

In 2005 maakt hij een spetterende remake van de Tee-Set klassieker “Ma Belle Amie”, waarmee Dennis na jaren weer een dikke hit scoort.

In het voorjaar van 2014 verrast Dennis Jones vriend en vijand met zijn samenwerking met DJ Henry (bekend van o.a. “Goeiemoggel”) met de populaire single “Jij Bent Mijn Zonneschijn”. Vervolgens weet Dennis met “Pak Me Kus Me” een enorme kneiter te scoren en is massaal te horen op de Nederlandse radiostations en te zien in diverse TV programma’s. In augustus 2014 verschijnt zijn langverwachte Nederlandstalige album “Een Nieuw Begin”, geproduceerd door Kees Tel (o.a. René Schuurmans, Gerard Joling), Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner, Stef Ekkel, Jaman) en Sonic Solutions. Hiermee laat Dennis Jones zijn veelzijdigheid als zanger zien.

Actief als studiozanger

Dennis Jones is ook actief als sessiezanger voor andere artiesten en te horen op vele platen van o.a. Stef Ekkel, Django Wagner, Gebroeders Ko, Rob van Daal, Marlous, Bonnie St. Claire, Ferry de Lits, Yosee e.v.a. Daarnaast is hij tevens plugger/promotor van Nederlandstalige artiesten, en daardoor kent hij het “vak” als geen ander.

Op de bühne weet Dennis dankzij zijn fantastische stem, frisse uitstraling en professionele instelling een wervelende show neer te zetten die tot in de puntjes verzorgd is. Met zijn opzwepende repertoire weet hij ieder publiek voor zich te winnen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dennis Jones boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie