0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dennis Jones

Biografie Dennis Jones

Onder zijn eigen naam wint hij in 1987 Veronica’s TV Talentenjacht, welke hij al snel wijzigt in zijn huidige artiestennaam en scoort eind jaren tachtig, begin jaren negentig flinke Top 40 hits met singles als “Don’t Wanna Give Up” en de Neil Young-cover “Heart Of Gold”.
Vele radio- en TV-optredens volgen en Dennis is een graag geziene gast in TV programma’s zoals “Nederland Muziekland” (Veronica) en “De 5 Uur Show” van RTL.

Winnaar Veronica’s Talentenjacht

In 2005 maakt hij een spetterende remake van de Tee-Set klassieker “Ma Belle Amie”, waarmee Dennis na jaren weer een dikke hit scoort.

In het voorjaar van 2014 verrast Dennis Jones vriend en vijand met zijn samenwerking met DJ Henry (bekend van o.a. “Goeiemoggel”) met de populaire single “Jij Bent Mijn Zonneschijn”. Vervolgens weet Dennis met “Pak Me Kus Me” een enorme kneiter te scoren en is massaal te horen op de Nederlandse radiostations en te zien in diverse TV programma’s. In augustus 2014 verschijnt zijn langverwachte Nederlandstalige album “Een Nieuw Begin”, geproduceerd door Kees Tel (o.a. René Schuurmans, Gerard Joling), Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner, Stef Ekkel, Jaman) en Sonic Solutions. Hiermee laat Dennis Jones zijn veelzijdigheid als zanger zien.

Actief als studiozanger

Dennis Jones is ook actief als sessiezanger voor andere artiesten en te horen op vele platen van o.a. Stef Ekkel, Django Wagner, Gebroeders Ko, Rob van Daal, Marlous, Bonnie St. Claire, Ferry de Lits, Yosee e.v.a. Daarnaast is hij tevens plugger/promotor van Nederlandstalige artiesten, en daardoor kent hij het “vak” als geen ander.

Op de bühne weet Dennis dankzij zijn fantastische stem, frisse uitstraling en professionele instelling een wervelende show neer te zetten die tot in de puntjes verzorgd is. Met zijn opzwepende repertoire weet hij ieder publiek voor zich te winnen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dennis Jones boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties