0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Roept U Jan Maar Pianoshow

Biografie Roept U Jan Maar Pianoshow

Pianoshow Roept u Jan Maar is vernoemd naar pianist en zanger Jan Rooymans, vele jaren de zanger/entertainment van het bekende restaurant Crazy Piano’s in Scheveningen.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

Samen met drummer Martijn Klaver vormt hij een interactief en dynamisch duo dat een van de meest gevraagde acts voor bedrijfsfeesten is. Aan het Conservatorium geschoold speelde hij o.a. bij de Golden Earring, Crazy Pianos, Van Velzen en de Coronas.

pianoshow boeken voor scherpste gage

Kunnen 2 personen een waanzinnig feest maken? ja hoor, dat kan zeker. Op een piano en een drumstel en U bent degene die bepaald wat er gespeeld word.

Jan is ook als trio artiest te boeken in;
trio Roept U Maar!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Roept U Jan Maar Pianoshow boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties