0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Crazy Pianos On Tour

Biografie De Crazy Pianos on Tour

Wij hebben een Crazy Piano’s setting samengesteld die op elke denkbare locatie het feest zal veranderen in een onvergetelijke happening.
Wij bieden een spectaculaire show inclusief de knalrode vleugels, een drumstel en uiteraard de Crazy Pianisten.

bekende piano act boeken of inhuren

Op een bruiloft, in een feesttent of op een festival, de Crazy pianisten maken overal een feest!

Coverband

Aan de entourage en decors is veel aandacht besteed. U waant zich in een echte pianobar. Tijdens de show zullen de pianisten de zaal volledig op zijn kop zetten met diverse acts achter, op en onder de rode piano’s. Dit idee is ontstaan uit de vraag van de gasten in onze restaurants en bars.

Pianoshow boeken voor scherp tarief

Crazy Pianos On Tour voordelig boeken bij burolivemuziek.nlZin in een spetterende rollercoaster van piano-entertainment? Het internationaal vermaarde muziekconcept Crazy Piano’s staat dit seizoen opnieuw in het theater met een twee uur durende show.

Interactie tot en met

Om de zaal plat te krijgen is er niet meer nodig dan twee brandweerrode pianos, een saxofonist en een drummer. Ook dit jaar bevat de show veel nieuwe en swingende songs van artiesten van binnenlandse en buitenlandse bodem.

Alle zintuigen worden ingezet voor een zinderende muziekavond. Stilzitten is onmogelijk!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Crazy Pianos On Tour boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties