0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
DansPaleis Van Kooten

Biografie DansPaleis Van Kooten

Afgelopen november ging de clubtour van DansPaleis Van Kooten gestart; een muzikaal gelikte disco-show met classics uit de jaren 70, 80 en 90. Deze show laat je geheid dansen.

Coverbands boeken of inhuren

Het is geen doorsnee coverband, maar een theatrale funk, soul en pop-machine met herkenbaarheid, humor, swing en swag! Eigenlijk moet je deze band een keer meegemaakt hebben.

Bands boek je simpel online

Na veel tv-, film- en theaterwerk kroop het live-muziek-bloed toch weer waar het niet gaan kon: rasentertainer Kasper van Kooten richtte met zijn vaste muziekvrienden DansPaleis Van Kooten op.

DansPaleis Van Kooten boeken voor scherpste gage

De band bestaat uit gelouterde muzikanten die alle popzalen, festivals en theaters van Nederland bespeeld hebben. Zanger/drummer Kasper grijpt je bij hand, geeft je wat je wilt horen… en dwingt je de dansvloer op!

bands en artiesten boeken

Met o.a. mash-ups, medleys & mama-appelsaps, én….het originele dansje van Rick Astley!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je DansPaleis Van Kooten boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties