0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Valerius

Biografie Valerius

De Amsterdamse band Valerius scoorde in de zomer van 2009 een enorme hit met het nummer “She Doesn’t Know”. Na drie succesvolle singles, optredens in Nederland, België, Frankrijk, Engeland en een uitverkochte tour door Indonesië, is het tijd voor nieuw werk.

“She doesn’t know”

Valerius boek je voordelig bij burolivemuziek.nlTwee jaar lang sloot Valerius zich letterlijk op in de studio. In die periode wisselde het zoeken naar een nieuwe sound zich af met hectische periodes waarin de band o.a. een nummer 1 hit scoorde in Indonesië.In mei 2012 werpt het continue schrijven en opnemen zijn vruchten af. Valerius vindt zichzelf opnieuw uit en een nieuw album is klaar.

Zang, gitaar, keyboard

Het nieuwe album “Marilyn White” is in 2013 uitgekomen. De band zal in het najaar van 2013 de vaste support act zijn van KANE die een clubtour in de grotere poppodia hebben staan.

Valerius bestaat uit:

  • Jesse Nambiar (zanger/gitaar)
  • Kay Nambiar (zanger/gitaar)
  • Seppl Kretz: (Keys/zanger

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Valerius boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties