0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Very 80’s

Biografie The Very 80’s

Met disco soul funk coverband The Very 80’s ga je helemaal uit je dak op de grootste hits uit de jaren ’80. Maar ook de latere 70’s hits zullen net vergeten worden want daar zitten ook pareltjes tussen zoals Gloria Gaynor, Chic en The Trammps.

Disco soul funk band boeken of inhuren

Deze band laat de jaren 80 muzikaal herleven en zorgt voor vele “oh Ja” momenten. Zeer geschikt voor discofeesten maar uiteraard ook voor swingende bruiloften, bedrijfsfeesten in thema en horeca.

The Very 80’s boeken voor scherpste gage

Alleen de grootste hits en guilty pleasures uit de 80’s komen voorbij; Cindy Lauper, Earth Wind & Fire, Wham, Kool & the Gang, maar ook hits uit Nederland zoals Dolly Dots, Doe Maar en Anita Meyer. Een Feest der herkenning.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Very 80’s boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties